Ydelser

Vi tilbyder en effektiv & hurtig klipning

Tidsbestilling og drop in

Med mange års erfaring og stærke kompetencer, kan vi udføre enhver klipning. Uanset om du ønsker en tid til dameklip, herreklip eller børneklip, så kan vi hjælpe dig. Vi tager imod tidsbestillinger og drop in. På den måde sikrer vi, at selv i en travl hverdag, kan vores kunder nå en klipning i høj kvalitet. Vi arbejder altid hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis af kvaliteten. Hos os er dit hår i trygge hænder.

Herreklip

Lad os hjælpe dig med et professionelt herreklip. Er du på vej hjem fra arbejde eller en aftale, kan du med fordel tage forbi vores frisørsalon. Vi garanterer kvalitetsresultater hver gang.

Dameklip

Når du vælger dameklip hos os, er du sikret den samme pris uanset længden på dit hår. Om du har kort eller langt hår, så er prisen fast. Få et effektivt dameklip i højeste kvalitet.

Børneklip

Trænger dit barn til en klipning? Tag forbi os på vejen hjem. Vores frisør har stor erfaring med børneklip. Vi sørger for, at dit barn føler sig tryg før, under og efter klipningen.

Farve

Skal du have farvet dit hår? Hos Klip Inn står vi klar til at hjælpe dig i mål med et flot og professionelt resultat. Når du får farvet dit hår af en dygtig og erfaren frisør, er du garanteret det look, du drømmer om. Vi servicerer dig, der ønsker fornyelse, men også dig, der skal have opfrisket din nuværende farve.

Striber

Hos Klip Inn står vi klar til at hjælpe dig med at få striber i håret. Striber i håret er en fremragende måde at tilføre dybde og dimension til dit hår, uden at forpligte sig til en komplet hårfarvning. Her får du muligheden for at bevare nogle af dine naturlige hårtoner, hvilket giver et mere nuanceret og personligt udtryk. Vi har erfaring med at tilføre striber til lyst, mørkt og gråt hår.

Balayage

Balayage er en frihåndsteknik, hvor farven påføres i et naturligt faldende mønster for et mere tilfældigt, solkysset look. Ønsker du en mere naturlig hårfarve med dybere kontrast mellem den mørke basefarve og de lyse spidser, skal du vælge denne behandling.

Babyhiglights

Babylights er en farveteknik, hvor der laves mange tynde og ultrafine highlights. Det giver et super godt “blend” og egner sig især godt til et lysere og mere naturligt look. Denne teknik er ideel til dig der ønsker at blive væsentligt lysere på en mere subtil måde.

Bestil en tid eller kig forbi til klipning

Har du spørgsmål til vores ydelser? Du er velkommen til at ringe til os, eller kigge forbi vores frisørsalon på Østerbro. Vores søde frisør står klar til at tage imod dig med et smil. Vi sørger for at du bliver rådgivet til den helt rigtige løsning til dit hår. Hvis du ønsker en tid samme dag, er det kun muligt at booke en tid gennem telefonopkald til os.

Vores frisør arbejder med dine unikke behov og ønsker i fokus. Det er vores mål, at du bliver glad og tilfreds med din klipning fra os. Lad os hjælpe med at forny din frisure. Kontakt os på telefon 71 71 63 63, eller send en mail til info@klip-inn.dk.

Skriv til os

Super fin og god anbefaling fra mig

Karin
via Facebook

Meget dejligt sted, fin behandling

Joan
via Facebook

Professionelt blik for klipning samt god stemning hele vejen! Kan varmt anbefales!

Frederik
via Facebook

Vil helt klart anbefale stedet til andre!

Lotte
via Facebook

Super fin og god anbefaling fra mig

Karin
via Facebook

Meget dejligt sted, fin behandling

Joan
via Facebook

Professionelt blik for klipning samt god stemning hele vejen! Kan varmt anbefales!

Frederik
via Facebook

Vil helt klart anbefale stedet til andre!

Lotte
via Facebook

 • Mandag
  10:00 - 18:00
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag
  10:00 - 18:00
 • Torsdag
  10:00 - 18:00
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 15:00
 • Søndag
  Lukket